Deze vrijdag geen workshop! MAAR … daar is een reden voor:
Zondag 4 oktober is er “Grote kermis” in ons dorp. Samen met de andere Veldegemse handelaars nemen wij deel aan het event “Ondernemend Veldegem Verwent”. Dit gaat door in de turnzaal van de basisschool naast de kerk. Waarmee worden jullie verwend….een sneak and peak:
20151004 Veldegem verwent Sneak Peak
Inderdaad, een demo om je lippen bij af te likken.
En dat is nog niet alles: bij de ingang (gratis) krijg je een lege “goodiebag” waar je bij alle standen iets kunt laten instoppen. Wedden dat wij jullie ook kunnen verwennen?
Graag geef ik jullie nog de officiële uitnodiging door:

Beste klant,

Zon, zee en strand, het ligt al weer even achter ons. De Corneliusfeesten konden het korter worden van de dagen even doen vergeten en we gaan op dit elan door:

Op Kermiszondag 4 oktober willen we u, samen met uw familie, vrienden, buren,… heel graag verwelkomen op onze stand tijdens Ondernemend Veldegem verwent!, een evenement waar u gegarandeerd blijer, fitter en mooier buitenkomt dan dat u bent binnengekomen.
Ondernemend Veldegem zorgt voor een mooi kader met een leuke modeshow, dansoptredens en verwennerijen op de verschillende standen van de deelnemers. In de gelegenheidsbar kan u genieten van een heerlijke verwenkoffie of van het nieuwe Corneliusbier 2.0.

Wilt u nog iets langer nagenieten ? Neem dan zeker deel aan de wedstrijd ter plaatse waar u waardebonnen kunt winnen die u ook in onze zaak kunt spenderen.

Afspraak dus op Zondag 4 oktober – van 13.30u tot 18.00u – Turnzaal De Stapsteen – Veldegem.

In bijlage vindt u de folder met nog heel wat meer informatie.
Ondernemend Veldegem Verwent 4 oktober 2015 (1)