Rita christmas snowbearbox2

Deze schudkaart werd gisteren met Rita gemaakt in de stempelworkshop. Er is heel wat werk aan maar men was unaniem: het resultaat loont de moeite! En meester Luc is op weg gezet om met een variante hierop de nieuwjaarsbrief voor de leerlingen te ontwerpen. Hij was onervaren en werd meteen voor de leeuwen gegooid met een vrij moeilijke kaart maar het moet gezegd: het was pico bello! Een bank vooruit en een kus van de juffrouw?

Stempels: Hero Arts ( CL 278 Great Flourish Messages, CL 366 Decorate Your Own) – Stamps (bloemen) – Inkadinkado ( 98778 Winter Wonderland)
Inkt: ColorBox (Frost White, Smoke Blue) – Colorbox Chalk (Blue Iris) – Versamark
Andere: Ranger embossing poeder (seafoam white) – foam tape 3D – rocaille (8/0 frosted white) – plastic transparant sheet – Rani (handgeschept papier)