101108 Lut Christmas angels dove

Op 5 november werd deze kaart gemaakt in de avondworkshop. Het inkleuren van de engelen was super gemakkelijk vanwege het embossen. De duif is op speciaal schrinkelplastiek gestempeld en verhit. Hierdoor kreeg hij het ideale formaat om de illusie te krijgen dat hij door de engel in de lucht wordt gegooid.

Stamps: Hero Arts (E4869 Christmas Message, F4811 Flourish Dove) – Heindesign (00600158 Judi-Kins Fette Engel)
Ink: Heindesign (Mica Gloss (00616001 Old Gold) – Versafine (Onyx Black) – Versamark
Paper: cardstock 250 gr (gold, pearlescent gold, pearlescent cream) – cardstock 120 gr (pearlescent cream)
Other: heat gun –  embossing powder (Super Fine Detail Black) – Stickles (Gold) – Cuttlebug – Nestabilities (Circles) – punch (circle) – Edger Punch (M42-40006 Ornaments)Judi-Kins Schrumpfplastik Schwarz Scor-It – watercolor pencil – 3D foam tape – doublesided tape – Glue Dots