Linda thanks Rose

Wat een verademing! Bij ons zijn de examens voorbij en we halen weer opgelucht adem. Ik denk dat bij vele van jullie die examentijd ook altijd als stressy wordt ervaren. Ik wens allen goede resultaten toe en weet zeker dat zelfs slechte resultaten kunnen bijdragen tot persoonlijke groei.

Jullie hebben er lang moeten op wachten en ik start daarom met deze kaart. Een bedanking voor het geduld en een bedanking voor jullie enthousiasme. Het is een kaart met Lyrakrijtjes. Vanwege het enorme succes wordt de klaprooskaart in juli hernomen. (Zie kalender). Probeer tijdig in te schrijven want de workshops zitten snel vol.

Stamps: Artemio (ARTAF309 Rose, ARTA06G Bedankt)
Ink: Versafine (Onyx Black)
Paper: Bazix A4 180 gr (7204 Easter Purple) – cardstock 250 gr (white) – cardstock 250 gr (white, silver)
Other: HeinDesign (Lyra Aquacolor Crayon (10068+10027+10007+10034+10013) – Ranger (Non-Stick Craft Sheet, Mini Misters) – Artemio (Embossing Powder White, watercolor brush) –  Cuttlebug – painting tape – Scor-It – Zig 2-way glue –  foam tape – doublesided tape