111124 Marina christmas 0rnament

Misschien hebben sommigen van jullie haar al kunnen aan het werk zien in de Steinerbeurs of in de eerste workshop die ze gegeven heeft maar met deze door haar gemaakte kaart wil ik Marina introduceren als nieuw lid van ons Design Team. Ze heeft een heel eigen stijl en ik denk dat jullie die, net als bij Linda en bij Rita, er vlug zullen kunnen uithalen. Welkom Marina!

Voor de klanten die me op de Steinerbeurs gemist hebben: dank je wel voor je begrip. Ik kon er niet bij zijn door een geblokkeerde wervel en momenteel ben ik opnieuw in behandeling bij de rugdokter. Ik ben echter zowel van Chris als van de klanten verzekerd dat Linda en Marina jullie heel erg goed hebben opgevangen. Ik voel me schatrijk want ik ben echt omringd door schatten van mensen.

Stamps: Hero Arts (S5530 Artistic Circle, CL459 Merry Christmas Trees, CL462 Magic Of Christmas)
Ink: Distress (Shabby Shutters, Spiced Marmelade, Fired Brick) – Distress Stains (Shabby Shutters, Spiced Marmelade, Fired Brick) – Versafine (Onyx Black)
Paper: Bazix A4 230 gr (3200 Crimson) – Bazix A4 180 gr (1201 Vanilla, 9999 Black) – cardstock aquarel 180 gr (White)
Other: Scor-it – water brush – embossing powder (Gold) – Ranger (Inkssentials Mini Misters, Brayer,  Non-Stick Craft Sheet, Ink Blending Tool) – Gemstone (Gold) – ribbon (Brown) – doublesided tape – 3D foam