111128 Linda christmas

De populaire Distress inkten van Tim Holtz hebben er een broertje en een zusje bij: een setje herfstkleuren en een setje winterkleuren! Met het groene kleur van de set Winter Seasonal Distress Inks heeft Linda deze kaart gemaakt. Geef toe: een pracht van een kleur en prima coördinerend met  het nieuwe glitterpapier! De inkten van de winter zijn in voorraad en misschien krijg ik zelfs opnieuw een aantal sets van de herfstkleuren te pakken.

Stamps: Hero Arts (S5448 Starry Sky) – a Lut of stamps (aLos11 een gezond nieuw jaar)
Ink: Distress (Evergreen Bough) – Ecoline (Turquoise) – Brilliance Refill ( 38 Pearlescent Sky Blue)- Versafine (Onyx Black)
Paper: Bazix A4 230 gr (0100 White) – cardstock 250 gr (Glitter)
Other: Scor-it – Artemio (punch (snowflake, circle 3,6 cm)) – Cuttlebug – Cb 3×3 Combo Ice Crystal – Ranger (Inkssentials Mini Misters, Brayer,  Non-Stick Craft Sheet, Ink Blending Tool) – doublesided tape – 3D foam