Wat ben ik blij dat de kogel door de kerk is! Ik praat er al een tijdje over en nu is het zover: er komt opnieuw een gastartiest op bezoek ! France van “papillon sur la branche” komt op zaterdag en zondag 10 en 11 augustus een workshopweekend geven. Voor wie haar niet kent … France is al een hele tijd bezig. Ze woont in Wallonië maar is het Nederlands perfect beheersend. Ze is lid van de designteams van Stampotique, PanPastel BNL en Pébéo. Dit jaar bracht Stampotique haar eerste stempelcollectie uit.

De planning wil ik jullie al meegeven:

Zaterdag 10 augustus 9.30-13 u

soulful artist_ndl

Zaterdag 10 augustus 14-17.30 u

Zondag 11 augustus 10-17 u (dagworkshop met 1 u middagpauze)

aj_tryout_ndl

Wat vraagt ze je om mee te brengen? Een schort, een schaar, een fijn rond penseeltje en een plat penseel van ongeveer 1 cm. En voor de ATC workshop je eigen favoriete Stampotique stempeltjes. Geef toe: jullie zijn meer gewend hé!

Alle verdere info volgt op de workshopkalender zodra ik in het computersysteem kan ‘inbreken’…